USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка просить допомогти врятувати життя її 11-місячній доньці

18 Квітня 2017 17:16
Тетяна Вербінська звертається до усіх небайдужих людей з проханням допомогти зібрати кошти на лікування її 11-місячної донечки Карини, у якої діагностували пухлину в голівці.

3-го квітня під час третьої операції дитині видалили пухлину. Уже прийшли аналізи, які підтвердили, що у дитини злоякісне новоутворення. У четвер робитимуть МРТ голівки, щоб з’ясувати, наскільки організм вразили метастази, повідомляє Кордон.

«Я знову змушена звернутися за вашою допомогою. Моїй доньці Вербінській Карині Віталіївна 21 березня діагностували пухлину в голівці. 3 квітня під час третьої операції дитині видалили пухлину. Уже пришли аналізи, які підтвердили, що новоутворення злоякісне. У четвер робитимуть МРТ голівки, щоб з’ясувати, наскільки організм вразили метастази. З цими результатами ми маємо їхати в «Охматдит» на консультацію, де нам мають призначити лікування. Медики постійно борються за життя моєї донечки, яка після операції лежить у реанімації», - розповідає Тетяна Вербінська.

Зі слів жінки, щойно стан дитини стабілізується, можна буде розпочинати курс хіміотерапію.

«Це так страшно дивитися, як вона лежить вся в бинтах, а навколо неї скрізь трубочки, годують її через зонд, бо вона ще сама не може ковтати. Лікарі дають надію на життя моєї донечки, операції вони провели безкоштовно, а от усі медикаменти треба купувати за свої гроші. Щодня на лікування йде від однієї до трьох тисяч гривень. Щиро дякую всім небайдужим людям, які підтримують хто молитвою, хто фінансово», - додає жінка.

Волинянка наголошує, що на лікування дитини у Києві та транспортування до Луцька потрібні додаткові кошти. Тож жінка знову звертається до усіх небайдужих людей за допомогою.

Нагадаємо, задля допомоги немовляті у Любомлі організували благодійний ярмарок, на якому вдалося зібрати 9 тисяч гривень.

Реквізити:

одержувач Ощадбанк 4790700008092646 - Вербінська Тетяна Іванівна (мама), телефон – 0985285033.

одержувач Приватбанк 4149497833929914 - Риженкова Ірина Василівна (сестра тата).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 19 Квітня 2017 00:55
За шо дітки страждають. Боже допоможи дитині, дай їй життя.
Василь до Віктор Показати IP 20 Квітня 2017 01:32
Бога немає, це кащки для неосвідчених людей і кльова відмазка не допомагати. Типу, хай вигаданий бог допоможе. Хочете допомогти? Допоможіть матеріально.
Ліда до Василь Показати IP 24 Квітня 2017 08:49
Кожен вірить в те, в що він хоче вірити. Людина без віри слабка духом і тілом. І хто Ви такий, щоб говорити, що Бога немає? Можливо, коли все у Вас добре, його й немає. Але не приведи Господи, потрапити Вам в ситуацію, коли ви без надійно звернетесь до Нього. Не поширюйте сміття зі своєї голови.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus