USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни надали допомогу армії продуктами та грошима

18 Березня 2014 17:18
Колектив Володимир-Волинського цукрового заводу надав військовослужбовцям 51 Окремої механізованої бригади, що дислокується у Володимирі-Волинському грошову та матеріальну допомогу.

Ініціаторами збору продуктів харчування та коштів виступили заступник директора заводу Сергій Остапук та начальник лабораторії контрольно-вимірювальних приладів і автоматики Сергій Тлучкевич.

«Усі працівники заводу з розумінням і почуттям обов’язку відгукнулися на збір допомоги армії, бо розуміємо, що вона зараз потребує допомоги кожного українця. Нам вдалося зібрати чималу кількість продуктів: сало, м'ясо, картоплю і власне цукор. Все це ми передали командуванню 51 Окремої механізованої бригади», - розповів Сергій Тлучкевич.

Також на рахунок військової частини цукровики перерахують і грошові кошти.

Вже, коли працівники цукрового заводу передавали допомогу армійцям до частини прибув володимир-волинський фермер Євген Бунда, котрий привіз 250 кілограм м’яса, спеціально для потреб армії заколовши свиню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
33 Показати IP 18 Березня 2014 17:33
Я все розумію - підтримка волинян і т.д. - але ці солдати поки в казармах, і їх мусить годувати держава. Краще би передавали продукти на Перекоп, де наразі перебувають наші содати, які в самому епіцентрі. Хлопців армія не годує (сухпай не їжа) - добре що місцеві жителі приносять з дому власні харчі, за що їм велике СПАСИБІ!!!
Анонім до 33 Показати IP 18 Березня 2014 19:21
https://www.youtube.com/watch?v=jfhoTmIzZ24
ДОПОМОЖІТЬ!!!!!! Показати IP 18 Березня 2014 17:38
Люди добрі допоможіть мені будь-ласка в такому питанні, я не знаю куди мені звернутись. якщо ви знаєте в нас у луцьку є такий ЧЕСНИЙ адвокат Гаврилюк (теразіні) він виставив мене на кругленьку сумму, а роботу за яку взяв гроші не виконав я не знаю що мені робити, в мене двоє дітей, ситуація критична. а це гівно за мої кошти гуляє по бабах і по єгиптах. Допоможіть. вибачте що не по темі.
Анонім до ДОПОМОЖІТЬ!!!!!! Показати IP 18 Березня 2014 19:03
лови момент: маску, палку,нашивку ПС и сводить счеты с "теразіні"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus