USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волиняни привезли перемогу з бразильського джиу-джитсу

3 Березня 2015 16:42
Бронзову перемогу виборов волинянин на відкритому чемпіонаті в Києві. Честь області захищали сім спортсменів.

Традиційний щорічний відкритий чемпіонат з бразильського джиу-джитсу за версією NoGi (боротьба без кімоно) «KIEV OPEN BJJ NOGI» відбувся 1 березня у Києві.

Цього разу в чемпіонаті змагалися близько 150 учасників із різних областей України, а також гості з Білорусі й Азербайджану.

Команду волинян представляли сім спортсменів з Клубу традиційного джиу-джитсу, а також бразильського джиу-джитсу та греплінга «Гарда».

Призове 3-тє місце у ваговій категорії до 67,5 кілограма виборов Сергій Шевчик.
Тренер луцького клубу бойових мистецтв «Garda» Михайло Савчук зауважує: таким чином вдається продовжувати виховувати у спортсменів патріотичність, любов до здорового способу життя та передавати навики молоді.

«Останнім часом мене питають, чому хлопці, які займаються у нас в клубі, не їдуть в зону АТО захищати східні кордони Батьківщини. А замість того виступають на змаганнях і різних тренувальних зборах. Я хочу наголосити, що в зоні АТО зараз є багато наших хлопців, які проходили тренування або є безпосередньо членами нашого клубу. Мабуть важко знайти організацію або установу, члени якої не брали б участі у подіях на сході нашої держави. Зараз ми продовжуємо тренування та готуємо наш тил. Також приділяємо увагу спортивному вихованню чоловіків, займаємося із дітьми та активно передаємо їм усі наші знання та досвід - це теж має хтось робити», - наголошує у коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини тренер.
Спортсмени висловлюють подяку за організаційну та фінансову підтримку громадській організації «Волинське об’єднання підприємств-метал» Блащуку Євгенію Мирославовичу. Завдяки його фінансовій допомозі вони змогли поїхати на змагання, захистити честь області та привезти перемогу.

Нагадаємо, торік волинська команда виборола срібло на відкритому Чемпіонаті України з бразильського джиу-джитсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ккк Показати IP 4 Березня 2015 15:44
Мишаня молодец!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus