USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин - не єдиний мобілізований, який помер на Рівненському полігоні

23 Квітня 2015 15:19
Зі слів обласного комісара, на Рівненському полігоні померло вже троє мобілізованих. Однак джерела сусідньої Рівненщини інформують, що таких смертей там уже було шість.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що на полігоні помер волинянин.

Виконувач обов’язків військового комісара області Роман Кулик під час брифінгу з питань мобілізації на Волині сьогодні, 23 квітня, підтвердив, що днями на Рівненському полігоні помер волинянин, призваний Ковельським ОМВК. До слова, згідно з попередніми висновками, у чоловіка стався епілептичний напад.

Роман Кулик запевнив, що деталі цього інциденту доведуть до відома громадськості після встановлення всіх фактів.

Крім того, він зізнався, що це не перша смерть на Рівненському полігоні. Таких випадків, з його слів, уже було три.

Однак, як інформує Рівненськй сайт ВСЕ, з початку року смертей на Рівненському полігоні було вже шість. Так, у двох чоловіків із Хмельниччини смерть настала від алкогольного делірію (білої гарячки), у третього з Львівщини – від зловживання алкоголем, у четвертого (з Тернополя) - від гострої серцево-судинної недостатності, п’ятого - внаслідок хронічної ішемічної хвороби серця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Файл Показати IP 23 Квітня 2015 15:38
Люди, що робиться ??? Мобілізують всіх підряд,навіть не запитають, чи щось болить аби виконати план мобілізації... а де лікарі були, коли казали "ГОДЕН" ?????? Здорові - косять, хворі помирають. Без АТО.. (
Анатолій до Файл Показати IP 23 Квітня 2015 17:26
Пити починають ще на проводах а продовжують в армії. Чи від цього лиха не вмирають вдома? І не треба рівняти всіх в АТО, і плюндрувати армію! Деб ми всі були, якби не вони? Ведіть себе гідно і підтримуйте хлопців. А не як на базарі: бла-бла-бла. Соромно має бути.
YRD до Анатолій Показати IP 1 Липня 2015 12:22
Гм,а гдеб мы были и где мы есть, если не они?
Юрий до Анатолій Показати IP 1 Липня 2015 13:40
Совковый подход к человеку в ближайшем будущем искоренить невозможно!!! Следует расследовать кто (медик) допустил эпилептика, сердечного больного и т.п. к воинской службе и садить этого конкретного медика на срок или отправлять на фронт.
піксель Показати IP 23 Квітня 2015 16:26
ну так менше бухати треба............ (( під волновахою що було ? всі лика не в"язали! на полігоні також бухають до гарячки! ніби вони дома чимось серйозним займались..........
з 51 омб до піксель Показати IP 23 Квітня 2015 20:27
Дурню, що ти плетеш? Ти так говориш про Волноваху, ніби там був. Таких диванних мудреців в нас вистачає. Йди повоюй, а не слиниш в інтернеті жовчю. От тоді заспіваєш по-іншому. І не твоя собача справа хто з них і чим вдома займається. Жити хочуть всі. І жодна тварюка, з роду тобі подібних, не вправі управляти долями інших. Відмазався свого часу, то тепер мовчи краще. Вони віддуваються за сотні здорових бугаїв, що тиняються містами, їздять на кордон, совають контабас і по заробітках, - які проплатили, так як і ти. Більшості людей тут, на Волині, не збагнути, що там на сході твориться насправді. І не тому, що наші телеканали і взагалі ЗМІ не менше прибрехують про ситуацію, ніж росіяни, тільки в своєму ракурсі. А тому, що їх це не торкнулося, їм впадло про це вже слухати. Набридло....Тепер про Волноваху: всі чутки про нібито не в'язання лика розпустили за пособництва місцевої влади усіх рівнів наші воєкоми та тодішній командир бригади - хвалений Яцків. Всі ці смерті насправді на їх совісті, бо хлопці там були привезені в голе поле без нічогісінько! Ні бронежилетів, ні зв'язку, ні техніки, ні окопів. Патронів - і то по ріжку було максимум. Все розраховувалось на те, що авось пронесе! Склалося зовсім по-іншому. От і спритні владні керовнікі і військові командири таким чином "замнули" форсмажор, а насправді свою бездарність і зняли відповідальність за трагедію з себе цією ганебною мулькою. Прикрили *раки. Яцків не раз просив хлопців, щоб не розповідали домашнім, де вони є і яка загальна обстановка. Я міг бути на місці тих загиблих хлопців, бо був практично в тому ж місці. Як подумаю про це, то аж холодом прокладає по кінцівках. Хочеться розчавити ту владну і війському мерзоту, бо вона насправді нічим не краща від донецьких терористів. Думайте трохи люди своїми головами, а не тим, що вам у них так вперто впихають, причому, як видно, досить успішно.
кор до з 51 омб до піксель Показати IP 24 Квітня 2015 10:20
А Тобі хтось заважає вдома займатись своїми справами?! Хочеш постріляти ну давай вперед! А те що влада,ЗМІ таке...відкрив Америку!
з 51 омб до кор Показати IP 25 Квітня 2015 17:39
Ні, стріляти я не хочу. Я "своє" відстріляв без двох тижнів цілий рік в 51 (а потім в 14) бригаді, на відміну від тебе кор, як здогадуюсь. Я про те, що як "слава Україні..." кричати і робити певні дії, то всі герої, а як розхльобувати наслідки цих кричань і переворотів, то голова в пісок. Веду до того, що переважно всі ті минулорічні майданні мітинги здійснювались міським населенням, а от як потім захищати державу довелося, то пішли хтопці з сіл, бо вони, бачиш, служили в армії, а не відкосили свого часу, як це переважно робили жителі міст. Хоча, дійсно, підтримували всі ті процеси, принаймні на Волині, як жителі міст, так і сіл. Але ініціативніше завжди діє "мудре" і зухвале місто, а віддувається "дурне" і просте село. Та зараз навіть і не про це. Обурює те, що зараз знаходяться якісь мудрагелі, які своїми поганськми язиками "промивають" ще не зітлілі кістки тим героям, які відстоювали там майбутнє за себе і, як тепер виходить, за того хлопця, що спокійно займається вдома своїми справами і зі звіриним оскалом ще й має зухвалість зловтішатися з нього, бо він бач, дурень, загинув там, значить тепер про нього можна говорити, що завгодно. І після цього ви - європейці, - люди, гідні цивілізованого майбутнього? Хіба це позиція поважної громадськості: що якщо людина десь собі жила, займалася господарством, а її "вирвали" із звичного життя йти на війну, - то нехай йде подихає, бо вона і так вдома нічим серйозним не займається, а тільки бухає значить? - Це виходить з логіки пікселя і таких, як він. - Чому деякі особини вважають, що їх, так би мовити, щоденні справи, вартують дорожче і важливіші за життя інших? Це не логіка людини, - це логіка деградованої тварюки, що в кінцевому випадку приречена на вимирання! Кор, я прямо нікого не закликаю йти воювати, якщо ти не помітив. І ти мене на закликай, бо якщо вже так, то інших до закликів треба долучати власним прикладом, а ти точно не з таких. А мені, повторюся, вже рік довелося пережити на війні. Нічого доброго там немає. Я вимагаю лише поваги і розуміння до тих, хто там був, зараз є і ще може буде. Про військових керівників і владу, звісно я не мав на меті відкривати Америку. Тут я просто прояснив народу ситуацію по Волновасі: що насправді там було і як це подалося в маси, і ким. Бо про "лика не в'язали", як деякі свято вірять - це чистої води брехня!
111 Показати IP 24 Квітня 2015 10:08
коментар було видалено
тетяна Показати IP 12 Травня 2015 21:06
шановні а де форма на цьому полігоні третій тиждень чоловік без форми без ліків без нормального лікування.НАЙГІРШИЙ ПОЛІГОН !!!!!!!!!!!
Егор Показати IP 15 Червня 2015 14:22
Надо меньше пить...
Орест Показати IP 19 Червня 2015 12:21
Миколайчук из Калуша гнида редкая. Жратву и вещи у нас отобрал. Избивал графином для воды. А Артема из Днепропетровска в казарме подвесил за ногу вниз головой и бил тапочком по лицу.
Viktor Показати IP 4 Липня 2015 18:19
Война никогда не способствовала долгожительству. К сожаленью это факт, с которым ничего не поделаешь. Даже на манёврах бывают потери, но солдат необходимо готовить к предстоящим боям. Без подготовки потери будут ещё больше. Ну а если кто-то умер от алкоголя, то это могло произойти с ним и в родном селе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus