USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин очолив лісо-мисливське господарство Львівщини

22 Липня 2015 18:49
Львівське управління лісового та мисливського господарства очолив волинянин Анатолій Дейнека. Вчора, 21 липня, призначення зробив голова Державного агентства лісових ресурсів України Олександр Ковальчук. Він завітав із робочим візитом у сусідню область, – інформує «Волинська газета».

Зазначимо, що для львів’ян дейнека – не новий.

Він вже працював начальником зазначеного управління з 1999-го до 2004-го року. Після звільнення незадовго повернувся на посаду, яку обіймав із 2005 до 2013-го. Згодом і донедавна працював першим заступником начальника і головним лісничим цього ж управління. Зрештою, у 2015-му знову зайняв керівне крісло.

Підтримку цій кандидатурі висловили і члени громадської ради при управлінні.

Однак, фракція «Свободи» у Львівській облраді виступила категорично проти призначення Дейнеки, вважає, що «цей крок влади є зрадою тих десятків тисяч мешканців Львівщини, які були активними учасниками Революції гідності», і заявляє про плани винести на розгляд сесії проект рішення про недовіру цьому керівнику.

16 липня про свою категоричну незгоду з призначенням Анатолія Дейнеки заявили і низка громадських організацій області. Керівнику дорікають в організації поїздок працівників лісгоспів на Антимайдан, служінні режиму Януковича тощо.

Цікаво, що Анатолій Дейнека – корінний волинянин. Хоча, як свідчать сторінки офіційної біографії, усе життя працював на Львівщині. Народився майбутній головний лісівник Львівської області у поліському селі Хотешів на Камінь-Каширщині.

Має наш земляк і депутатський досвід: до серпня 2012 у Львівській облраді був членом фракції Народної партії, нині працює в ній як позапартійний. У 2012-му балотувався до парламенту в одному з округів області, але наприкінці перегонів зняв кандидатуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus