USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинянин отримав державну премію в галузі науки і техніки

31 Грудня 2020 07:00
Директору товариства з обмеженою відповідальністю «Волинь-Кальвіс» Анатолію Понікарчуку президент Володимир Зеленський присудив Державну премію України в галузі науки і техніки.

Про це стало відомо із указу глави держави від 30 грудня 2020 року, пише Перший.

Премія присуджена у номінації «Технології та обладнання для виробництва і споживання альтернативних видів палива».

Анатолій Понікарчук керує підприємством «Волинь-Кальвіс» у Ковелі, яке професійно займається проблемою енергозбереження. До цього він тривалий час очолював місцевий промисловий гігант – ВАТ «Ковельсільмаш».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анархист Показати IP 31 Грудня 2020 10:05
ВАТ «Ковельсільмаш», которого уже нет! Развал завода - энергосбережение - премия - браво!
К.лучанин до Анархист Показати IP 31 Грудня 2020 17:36
Ну це перебір, брехати не треба!Завод існує і працює, тільки вже не в тих обємах виробництва. Замовлення впали,бо машинобудування України в занепаді. Це влада України допустила такий ганебний занепад. На початку 2000-х були такі моменти коли завод мав якусь заборгованість за елетроенергію, то на цю заборгованість Уряд своїми постановами накладав пеню. Оце так стимулювали українського виробника і доводили до занепаду заводи! Так було і з КОВЕЛЬСІЛЬМАШЕМ. Це підприємство зі своїм потеціалом є унікальним для Волині і західного регіону України і не тільки.. Подібні підприємства вже давно збанкрутували і розчленовані на дрібні фірми. Можу наводити перелік. А Понікарчук А.М. завод не розвалював, він навпаки вболівав за нього бо був вихідцем із цього підприємства. Я не раз бував на цьому заводі і знаю його унікальні потужності. Те що завод був розділений на дві частини це не вина керівництва заводу на той час, це вина наших Київських урядовців. КОВЕЛЬСІЛЬМАШ відноситься до стратегічних підприємств України і повинен розвиватись і у нього є перспектива, якщо нинішня влада його не знищить на догоду зовнішнього керівництва.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus