USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин в городі знайшов гранату

2 Травня 2019 22:40
У вихідні дні на Волині сапери знешкодили 3 боєприпаси часів Другої Світової війни, інформує Камінь-Каширський відділ РВ УДСНС україни у Волинській області.

30 квітня співробітники групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Волинській області знешкодили 3 боєприпаси, виявлені населенням під час прогулянок у лісових масивах та проведення земляних робіт.

Зокрема напередодні у місті Камені-Каширському місцевий мешканець під час проведення земляних робіт знайшов підозрілий предмет, схожий на стару гранату, а мешканець села П’ятидні Володимир-Волинського району виявив у лісі небезпечну міну. Свідомі громадяни не стали зачіпати вибухонебезпечні предмети руками, а зателефонували до служби порятунку 101.

Фахівці ДСНС, які прибули за викликом, після детального обстеження території ідентифікували їх як: одну ручну протитанкову гранату та 2 мінометні міни калібру 82 міліметри.

Всі боєприпаси вилучили та транспортували до спеціального майданчика, де й знищили.

Загалом за минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт УДСНС України у Волинській області вилучили та знешкодили 20 вибухонебезпечних предметів часів минулих воєн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus