USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинянин за 31 тис. придбав підроблену довідку, з якою хотів втекти за кордон

11 Червня 2023 12:30
Судили волинянина, який за 31 тисячу гривень придбав підроблені документи, які мали б допомогти йому виїхати за кордон. Відповідно до ухваленого вироку Любомльського суду він отримав умовне покарання.

Дмитро Ш., будучи особою призовного віку, у квітні замовив через Viber виготовлення підробленого тимчасового посвідчення військовозобов'язаного, направлення на медогляд військово-лікарською комісією з метою підтвердження діагнозу, картки обстеження та медогляду і довідки ВЛК. Він надав свої персональні дані та фотокартку невстановленій особі.

Вищезазначені «документи» волинянин отримав від невстановленої особи через відділення «Нової пошти в Любомлі, переславши 30 тисяч 900 гривень на банківську картку. 14 квітня ухилянт використав «документи» на пункті пропуску «Ягодин», однак виїхати за кордон йому не вдалося, адже підробку виявили працівники ДПС.

У суд обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим та прокурором про визнання винуватості. Про Дмитра Ш. відомо, що він є уродженцем Любомля, нині навчається у Національному лісотехнічному університеті України в Львові.

Суд затвердив угоду, призначивши ухилянту два роки обмеження волі, яке замінив роком іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus