USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянина, який за $200 тис. продавав посаду міністра, взяли під варту

6 Липня 2020 11:50
Громадянина, який «продавав» посаду міністра за 200 тисяч доларів США, взяли під варту.

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області суд обрав підозрюваному у шахрайстві в особливо великих розмірах волинянину запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із визначенням застави у понад 1 млн 260 тис. грн, інформують у пресслужбі відомства.

Як уже повідомлялося, спритника, який пообіцяв за 200 тисяч доларів США посприяти у призначенні громадянина на посаду Міністра Кабінету Міністрів України затримали працівники поліції 03 липня 2020 року під час одержання цих коштів.

До цього, вважають слідчі, він «продав» ще одну посаду в уряді України за 150 000 доларів США.

Правоохоронці перевіряють інформацію про можливу причетність чоловіка до обману інших осіб, оскільки у такий спосіб він планував сформувати команду із десяти майбутніх урядовців, оцінивши своє сприяння кожному з них у 200-300 тисяч доларів США.

При цьому ошуканець розповідав охочим очолити міністерства про свої знайомства серед політичної еліти України та бізнесових кіл.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні шахрайства в особливо великих розмірах (ч.4 ст. 190 КК України) й нині він перебуває під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
К.лучанин Показати IP 6 Липня 2020 12:26
Читаєш і диву даєшся від цих "слідчих". Це ж треба гіпотетично давати версію: "До цього, вважають слідчі, він «продав» ще одну посаду в уряді України за 150 000 доларів США." Кому "продав" ? Де той кому " продав" і чому він не вартою , без запобіжного заходу? Це все версії!!! Ну підіслали підозрюваному засланого козачка з Управління стратегічних розслідувань із міченими доларами і взяли під варту. Далі що? Я розумію що таємниця слідства, але звинувачення побудовані на версііях та гіпотезах. І ще , що значить до обману інших осіб, що за трактування звинувачення? Значить він повинен був реально торгувати посадами без обману оцих майбутніх посадовців. А цих кандидатів йому хто рекомендував? Він сам їх не шукав, це очевидно, йому хтось підсовував. А бабло ці претенденти де брали? Це не пересічні українці. Наша правоохоронна система бажає бути більш професійною і працювати краще. Сидять же на шиї платників податків ,тобто народу. Як ліс вирубували в КАРПАТАХ , як на митниці міліардами крали то їх чути не було. Когось взяли під варту і посадили? Не чув такого і всі українці не чули.
Тітка Показати IP 6 Липня 2020 12:37
Дивлюся на той стіл встелений пачками доларів,аж оскома нападає! Такі вони хвайні,новенькі,ще не були в обігу.І де їх таких можна придбати? Ні одна скотиняка не запропонує мені хоч де-кілька тисяч.А так хочеться.На дурняк,на шару розбагатіти,як і ті,про яких написано.
Валерій Показати IP 6 Липня 2020 13:34
Можу поспорити, що судді дадуть умовне покарання, з такими грішми не садять, селять тих хто курку в селі вкрав.
ввв Показати IP 6 Липня 2020 15:18
Маразм !!!! Із категорії ,продам квиток на Юпітер ,не дорого - 300 000 "зелених".Звертатися до Іванка - палата № 1 психіатричного відділення.
Юрист до ввв Показати IP 6 Липня 2020 15:39
На таких Іванках поліція і робить показники. Зрозуміло що клієнт підсадний. Грошима напевно півміста скидалося, якшо вони справжні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus