USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волиньрада попросить Ющенка і Тимошенко заборонити аборти

19 Червня 2008 22:34
Депутат Волинської облради Ігор Гузь під час засідання у Луцькому прес-клубі реформ зазначив, що разом із заступником голови ради Борисом Загревою під час наступної сесії ініціюватимуть звернення до Президента та Кабміну про законодавчу заборону абортів. Про це 19 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як проінформував заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин, щороку в країні народжується 430 тисяч малюків, а робиться 420 тисяч абортів. Тобто за роки незалежності в Україні вбито 30 мільйонів дітей. За словами голови Волинської обласної організації «Християнський рух за життя» Антоніни Євтодюк, лише 1-2% жінок дітородного віку жодного разу не робили передчасного переривання вагітності.
Щоправда, заборона абортів на рівні закону спричинить можливу появу в родинах «небажаних» дітей, яких повинні будуть прихистити сиротинці. Пан Дмитришин запевнив, що економіка краю готова до такого кроку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus