USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська студентка здобула «золото» за кращі кондитерські вироби

3 Грудня 2017 09:00
У Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE», який проходить у Києві упродовж трьох днів, і у якому беруть участь 150 учасників з усіх регіонів, взяла участь володимирчанка Анастасія Фесік.

Про це пише Володимирмедіа.

Дівчина вчиться на першому курсі Оваднівського професійного ліцею на кондитера. Майстерності випічки її навчає викладач цього навчального закладу, знана волинська майстриня – Юлія Фесік, і по сумісництву її мама. Тож любов до випічки вона зуміла прищепити донечці з дитинства. А тепер та вдосконалює свої навики і вчиться створювати власні шедеври професійно.

Конкурс проводиться за восьми компетенціями: кондитерське, перукарське, кулінарне мистецтва, технологія моди, зварювальні роботи, сухе будівництво та штукатурні роботи, облицювальні роботи та сантехніка та опалення. З кожного регіону була представлена команда, яка складалась з учнів (студентів) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, кваліфікованих робітників, фахівців віком від 18 до 22 років. До складу волинської потрапила і Анастасія.

Її вироби з тіста найбільше сподобались членам журі. І вони високо оцінили майстерність студентки. В результаті, Анастасія Фесік посіла перше місце у номінації кондитерське мистецтво і отримала золоту медаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus