USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Волинські бригади ЕМД за день реанімували двох людей, які ледь не померли

15 Листопада 2023 20:40
14 листопада о 6:43 в центральну оперативну диспетчерську зателефонувала жінка й повідомила, що 72-річний чоловік лежить без дихання та без свідомості. До приїзду бригади медиків дочка за рекомендацією диспетчера проводили серцево-легеневу реанімацію.

Про це повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Бригада Луцького міського відділення ЕМД №1, прибувши на місце через шість хвилин, констатувала раптову смерть, розпочала розширені реанімаційні заходи.

Через 15 хвилин у пацієнта вдалося відновити серцебиття та дихання.
О 14:52 у центральну оперативну диспетчерську надійшов дзвінок від онука чоловіка, який раптово впав, посинів та перестав дихати.

До приїзду ЕМД родичі за рекомендацією диспетчера надавали домедичну допомогу, проводили реанімаційні заходи.
Бригада відділу медицини катастроф КП «ВОЦЕМДМК» прибула на місце виклику за вісім хвилин, констатували раптову смерть, підключивши монітор, продовжили розширені реанімаційні заходи. Уміння медичного персоналу, надання домедичної допомоги під керівництвом диспетчера дали можливість через вісім хвилин відновити у пацієнта серцебиття та дихання.
У важкому, але стабільному стані хворих доправили до лікувальних закладів та госпіталізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus