USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські будівельники прибули в Маріуполь для укріплення рубежів

2 Квітня 2015 16:16
Волинська область буде зміцнювати рубежі оборони Маріуполя. Для зведення оборонних споруд у місто прибули волинські й одеські будівельники. Про це повідомили у прес-службі Маріупольської міської ради.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Волинська область братиме безпосередню участь у створенні фортифікаційних споруд.

Так, Волинь отримала завдання до 1 травня потрібно організувати, проконтролювати і забезпечити роботу з будівництва шести опорних пунктів на території Донецької та Луганської областей.

Учора, 1 квітня, відбулася зустріч міського голови Юрія Хотлубея з делегацією Волинської області, зокрема, з першим заступником голови Волинської облдержадміністрації Сергієм Кудрявцевим, під час якої обговорювалися питання виконання державного замовлення з будівництва оборонних об'єктів навколо Маріуполя.

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України рубежі оборони в зоні розмежування сторін конфлікту на сході країни закріплені за областями України. Так, в секторі «М» працюватимуть кілька областей, в тому числі Волинська область.

Під час зустрічі Юрій Хотлубей та перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кудрявцев, а також представники будівельних організацій Маріуполя та Волинської області обговорили шляхи реалізації проектів по зміцненню рубежів Маріуполя.

Маріупольські будівельники запевнили керівників міста та Волинської області в готовності виконати весь комплекс будівельних робіт від нульового циклу до повної здачі об'єктів.

Заступник губернатора та представники будівельних компаній Волині висловили готовність надавати всебічне сприяння в реалізації даного проекту.

Зі слів Сергія Кудрявцева, Україна у всіх нас одна і, незважаючи на те, що волиняни живуть далі від зони бойових дій, всі повинні вносити свій посильний внесок у справу захисту нашої країни від агресора.

Нагадаємо, 14 березня Президент України Петро Порошенко провів нараду з головами обласних державних адміністрацій щодо забезпечення мобілізації, демобілізації військових та спорудження фортифікаційних споруд вздовж лінії оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus