USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські екстремали перемогли на «Karpaty Trophy»

3 Листопада 2016 18:14
Престижні змагання «Karpaty Trophy» на околиці Голубиного – це аматорська першість на мотоциклах, квадроциклах та повнопривідних автомобілях. Волинянини повернулися з перемогою , - інформує PMG.

Президент офроад-клубу "Діагональ" Дмитро Гісем розповів засобам масової інформації, що змагання, які за традицією пройшли минулого тижня неподалік свалявського села Голубине, поділили на дві групи – туризм і екстрім. Бо що для одних екстрім, то для других туризм, а відтак і навпаки – що для перших туризм, то для других – екстрім.

У "туризмі", який ішов три дні, взяли участь повнопривідні автівки. Протягом перших двох днів це були GPS-орієнтування, тим паче, що протяжність траси склала близько 300 кілометрів, а остання "точка" була аж на території Львівщини.

– Учасники виїжджали прямо зранку. У них були GPS-координатори, за допомогою яких вони збирали "точки". Після чого спортсмени приїжджали і здавали ці "точки" з спеціальної книжечки, – розповідає пан Дмитро.



У неділю для тієї ж групи була підготовлена ділянка "тріал" – траса зі штучними перешкодами. Паралельно з ними участь у першості взяли екстремали. Звісно, техніку до ралі підготували серйозно. Разом із ними змагалися як квадроциклісти, так і мотоциклісти. У них протяжність траси була дещо коротшою – близько 50-60 кілометрів. Гонщики теж збирали "точки", але там треба було прикласти силу та спеціальне обладнання.

Дмитро Гісем також акцентує, що на змагання прибуло 47 екіпажів, серед яких були "туристи", екстремали, квадроциклісти та мотоциклісти. Серед "туристів" – гонщики із Закарпаття, Львівщини, Миколаєва та гості з Угорщини (близько 15 автомобілів).

А от серед екстремалів виявилися лише українці, хоча і з різних куточків Західної України (Закарпаття, Чернівці, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Волинь).

Перше місце у класі "туризм" виборов екіпаж з Ужгорода, друге – угорці, третє – гості з Миколаєва.

Серед екстремалів найкраще себе показали гонщики з міста Ковель (Волинь), друге місце – Кам‘янець-Подільський, третє – Ужгород.

У окремій гонці на мотоциклах та квадроциклах виграли молоді гонщики з Сваляви, друге-третє місце розділили між собою мукачівські мотоциклісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus