USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські гонщики на баггі та квардроциклах «показали клас»

4 Серпня 2016 20:36
Поблизу Володимира-Волинського на території колишнього радгоспу “Волинський” облаштували трасу для показових виступів на баггі, кросових мотоциклах та квадроциклах.

Організаторами став міський осередок партії “Українське об'єднання патріотів - УКРОП” Сергій Радкевич та Валерій Олексюк, - повідомили у прес-службі партії.

За кілька днів укропівці своїми силами для цього облаштували трекову трасу. Раніше любителі мотокросу тренувалися у Нововолинську та Ковелі. Тепер можуть розвивати свої здібності у рідному місті.

«Ідея облаштувати трекову трасу виникла не випадково. У юності захоплювався їздою на кросових мотоциклах й картингом. А мій партійний колега, депутат Володимир-Волинської міськради Валерій Олексюк виявилося захоплюється баггі. Він власноруч виготовив два баггі для показових змагань – один для себе, а інший для свого 13-річного онука Антона. До слова, хлопчик «ганяє» на рівні із завзятими гонщиками», – розповідає голова Володимир-Волинської міської організації партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП», голова фракції «УКРОП» у міськраді Сергій Радкевич.

Цього разу у показових змаганнях взяли участь 10 екстремалів.

Сергій Радкевич каже, що у планах – збільшення дистанції треку до трьох тисяч метрів, вдосконалення трамплінів, облаштування майданчиків для глядачів. А ще, кажуть укропівці, хочуть започаткувати аматорський гурток з екстремального водіння. Його вестиме водій зі стажем, екстремал Роман Ковальчук.

Цього року за показовими виступами мотогонщиків спостерігало близько семи сотень людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus