USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські медики врятували жінку від клінічної смерті

25 Березня 2019 14:36
На Волині медики врятували жінку від удушення, інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

24 березня о 20:20 год. в ЦОД КЗ "ВОЦЕМДМК" надійшов виклик у смт. Маневичі з приводу удушення стороннім предметом верхніх дихальних шляхів. На місце події, негайно виїхала бригада ЕМД Маневицького відділення, яка прибула на виклик за 1 хв.

У пацієнтки медики констатували клінічну смерть. Для відновлення прохідності дихальних шляхів, було застосовано прийом Геймліха. Появилось самостійне дихання та пульс на периферичних судинах, відновилась свідомість. Пацієнтку зі стабільною гемодинамікою госпіталізовано в реанімаційне відділення Маневицької ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 25 Березня 2019 21:06
Молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus