USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинські Новини» – найпопулярніше ЗМІ Волині в 2021 році. Інфографіка

10 Січня 2022 15:32
Минулий рік для волинян видався насиченим на події. Про нові звершення та поразки, успіхи та невдачі, трагедії та курйози – про все це та чимало іншого волинянам щоденно повідомляли місцеві засоби масової інформації.

Інформаційне агентство Волинські Новини проаналізувало, які онлайн-видання області користувалися найбільшим попитом у волинян протягом року, та підготувало рейтинг регіональних ЗМІ.

Рейтинг ґрунтується на відкритих даних сервісу аналітики SimilarWeb, які доступні кожному користувачеві. Сервіс надає інформацію та орієнтовну статистику про обсяги трафіку веб-сайтів та додатків. Його використовують провідні компанії світу, як-от Microsoft, Adidas, Samsung, Ebay, Airbnb, видання TheGuardian тощо. Всі наведені нижче дані – загальнодоступні і відкриті, переконатися в їх достовірності може кожен користувач, ввівши адресу видання в рядку пошуку на сайті сервісу SimilarWeb.

Читати ще: Найпопулярнішому ЗМІ Волині – 13 років. Інфографіка

Для аналізу використані дані відвідування таких сайтів: ІА Волинські Новини, ІА ВолиньPost, Волинь24, Волинь-нова, ІА Конкурент, Вісник, ВолиньІнфа, ВолиньUa, Перший, Т1, а також усі сайти мережі Район.in.ua (всього 31 сайт). До рейтингу не увійшла низка інших волинських видань через низький показник відвідуваності, у зв’язку з цим сервіс не може зафіксувати їхні дані.

Як видно на динамічному графіку, з січня по грудень 2021 року незмінним лідером рейтингів був сайт ІА Волинські Новини, друге місце посідає ІА ВолиньPost. Третє і четверте місця розділили між собою сайт газети «Волинь» та 31 сайт мережі «Район.in.ua», до якої входять не лише волинські видання. Замикає п’ятірку лідерів, щоправда зі значним відставанням, видання «Волинь24».
Якщо додати кількість відвідувань сайтів за 2021 рік, то загалом сайт ІА Волинські Новини відвідали 15 млн 650 тис. разів, сайт ІА ВолиньPost – 9 млн 230 тис. разів, а 31 сайт мережі «Район» сумарно за рік відвідали 7 млн 157 тис. разів.
Щиро дякуємо кожному нашому читачеві за активність, зацікавленість, небайдужість та співпрацю. Лідерство Волинських Новин у медіапросторі Волині – це не лише щоденна самовіддана робота потужного творчого колективу нашої редакції, а й величезна заслуга наших читачів. Ваша довіра – це велика відповідальність для нашої команди, а також стимул повсякчас розвиватися, вдосконалюватися, ставати кращими – разом з вами і для вас. Дякуємо, що ви з нами!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петя Показати IP 10 Січня 2022 15:52
Крутые, популярные - спору нетту. Сам себя не похвалишь, тогда - никто не похвалит.
SVV до Петя Показати IP 10 Січня 2022 18:56
Повністю згідний.
Рома Показати IP 10 Січня 2022 16:09
Гратц!
Васья Показати IP 10 Січня 2022 16:36
Согласен. Сами проанализировали - сами выграли.А чьо?
Іван Показати IP 10 Січня 2022 16:59
А чому в рейтинг не включена "Волинська правда"? Чи вона вже давно віддала богу душу? Немає кому лизати дупу, всі відмовились від таких "послуг"?
санітар Показати IP 10 Січня 2022 17:08
Видання, звичайно, тенденційне. Але рівень наповнення інформацією дуже високий. А, наприклад, Волинь-24 давно пора викидати на смітник. Видання деградувало. Нижче плінтуса. Причина одна: "політика" Пащенка. Колись люди, які в нього працювали, зберуться докупи і відірвуть йому яйця разом з мошонкою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus