USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинські вогнеборці врятували маму та її 1,5-місячне немовля

18 Березня 2019 09:55
На Волині пожежники врятували з вогню 35-річну жінку та її півторамісячне немовля.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

16 березня вогнеборці міста Нововолинська врятували під час пожежі маму та її немовля.

Повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового будинку на 15-у мікрорайоні в місті Нововолинськ до служби «101» надійшло о 16:17. За викликом одразу виїхали два відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області. Рятувальники включились в апарати на стисненому повітрі, подали на гасіння вогню спеціальний водяний ствол та по висувній драбині піднялись на балкон квартири, де потребувала допомоги жінка та її дитина.



Завдяки оперативним діям рятувальників ДСНС вдалось врятувати 35-річну Оксану Ч. та її 1,5-місячну дитину. Ліквідацію пожежі зафіксували о 16:47. Вогонь встиг знищити телевізор, пошкодити меблі, стіни та підлогу в кімнаті. Швидше за все, пожежа трапилась через коротке замикання електричної мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus