USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські волонтери передали одяг на схід

31 Травня 2015 09:00
Волинські волонтери передали одяг для потреб АТО та біженців. Про це повідомляє Благодійний фонд «Волинь-2014».

Так, Благодійний фонд «Волинь-2014» спільно з Центральною спілкою українців у Німеччині, Українською громадою у Франкфурті на Майні, громадською організацією «Україна - наша Батьківщина», волонтерами Тетяною Вітковою та Андрієм Нечипоренко, а також громадами німецьких міст Вреден, Боркен та Гронау передали для потреб АТО та біженців 80 коробок одягу. Розподілятиме допомогу на сході Консисторія Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ.

«Дуже важливо не залишати наших військових та їх сім'ї сам на сам із проблемами, адже щодня існує ймовірність поновлення повномасштабних боїв по всьому фронту, і наше завдання забезпечити бійців усім необхідним, щоб вистояти і перемогти цю навалу», – сказав координатор Фонду «Волинь-2014» Володимир Кривович.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus