USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські депутати просять допомоги у Тимошенко і Вінського

28 Листопада 2008 17:10
Депутати Волинської обласної ради просять Прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко і міністра транспорту та зв’язку Йосипа Вінського відновити на посаді відстороненого начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Віталія Єрка. Про це 28 листопада йшлося під час сесії облради, - інформує репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк зачитав проект звернення до пані Тимошенко і пана Вінського. Там йшлося про тиск на керівника Служби автодоріг на Волині Віталія Єрка. Пан Єрко працює у виконавчих структурах області, як єдиний керівник за квотою БЮТ, - зазначалось у тексті звернення.
Віталій Єрко відсторонений від своїх посадових обов’язків на час перевірки з 28 вересня дотепер. Юлію Тимошенко депутати просять терміново втрутитися до протиправних дій керівника Служби автомобільних доріг України пана Гуржоса з приводу відсторонення Віталія Єрка.
З цього питання виступив голова Волинської ОДА Микола Романюк: «Єдине, що хочу сказати – Віталія Єрка, хорошу, шановану людину, професіонала просто підставили. І я просив би, щоб ви все це зрозуміли. І те, що сьогодні зроблено на Волині, що зняли кошти з дороги і так дальше. Я не буду на цю тему більше говорити. Тому що мені самому вже воно надоїло. Ми просто займаємося цим щоденно, їдемо в Київ, просимо грошей, щоб погасити борги сьогодні «Облавтодору», які він має перед організаціями».
 
«Подання було від Гуржоса стосовно звільнення пана Єрка. Я свою згоду на це звільнення дав. Тому що в подальшому йому просто не дали би працювати. І довели чоловіка до того не Гуржос. Бо Гуржоса не було там на цій посаді. Довели інші колеги, друзі і знайомі. Я просив би, щоб ви про це врахували», - додав губернатор.
Врешті-решт, депутати Волинської обласної ради текст звернення підтримали.
Нагадаємо, що з цього приводу нардепи від БЮТ звинувачували голову Волинської ОДА Миколу Романюка у корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 29 Листопада 2008 10:30
Знайшли у кого просити! Смішно! Та Булька не знає що робити з грошима МВФ, а внеї допомоги просять. Стид і срам! Ідіть в церкву і зніміть порчу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus