USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі фани культурні, - міліція

22 Листопада 2011 19:02
У Луцьку культура футбольних фанатів, порівняно із іншими містами України, - на досить високому рівні. До такого висновку дійшли волинські правоохоронці, активізувавши роботу під час футбольних матчів у Луцьку в межах підготовки до Євро-2012.

Про це під час прес-конференції розповів заступник начальника УМВС в області Володимир Поліщук.

Він зауважив, що міліціонери уже створили інформаційну базу осіб, яких затримували за порушення громадського порядку під час ігор у Луцьку. у списку зокрема, приблизно 25 фанатів ФК «Волинь» і більше півсотні – ФК «Карпати».

«Культура вболівальників у Луцьку - на високому рівні в порівнянні з іншими містами України» - доповнив виконувач обов’язків начальника відділу організації охорони громадського порядку УМВС в області Володимир Солоненко.

Водночас додав, що наразі культура вболівальників в Україні не така, щоб футбольний матч можна було спокійно відвідувати цілими сім’ями чи родинами.

Правоохоронець також нагадав, що з початку наступного року міліціонерів на стадіонах під час матчів не буде . В супроводі організаторів ігор вони лише перевірятимуть стадіони перед матчами, а також реагуватимуть на порушення громадського порядку за викликом стюардів або організаторів змагань. За словами правоохоронця, саме так відбувається у Європі.

До слова, з найближчими сусідами з ЄС волиняни домовляються й про умови співпраці під час Євро-2012. Як повідомив Володимир Поліщук, останній семінар з питань співпраці відбувся у польському місті Замосць.

Правоохоронці, зокрема, обговорили питання про запобігання незаконному продажу квитків, про співпрацю міліції задля забезпечення громадського спокою під час матчів Євро-2012.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus