USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські перевізники скоїли 4 ДТП

11 Серпня 2009 14:51
Декотрі із водіїв на Волині порушують положення про режим праці та відпочинку. Зокрема трапляються випадки, що керманичі пасажирського транспорту проводять за кермом понад 12 годин. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника територіального управління, Головавтотрансінспекції у Волинській області Ігор Лейбик.
 
Він зазначив, що волинські перевізники не слідкують за передбаченими умовами договору технічним обслуговування та ремонтом. Також транспортний засіб, що перевозить пасажирів, може не проходити огляд у «ямі». Особливою проблемою є те, що частина водіїв використовують пасажирський транспорт у власних цілях або ж узагалі з’їжджають із маршруту.
 
Пан Лейбик розповів, що іноземні перевізники стали краще себе поводити на території Волині. Хоча за сім місяців нинішнього року із них було отримано 155 тисяч гривень штрафів. А від початку року серед волинських перевізників виявили 1,4 порушень, через що наклали 345 тисяч гривень фінансових санкцій та 633 приписи. Також за цей час провели 13 нарад із перевізниками.
 
Тимчасовий виконувач обов’язків начальника територіального управління Головавтотрансінспекції у Волинській області Ігор Лейбик зауважив, що результат покращився завдяки великій кількості перевірок, проте кількість порушень не зменшилася. Він нагадав усім перевізникам, що в разі фіксування 3-4 порушень автоматично приймається рішення про розірвання договору із перевізником.
 
Насамкінець, він додав, що у 2009 році на Волині із вини водіїв ліцензованого транспорту сталося 4 ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus