USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинського бійця засудили за вбивство

19 Жовтня 2016 16:11
Ковельчанина-атошника засудили до 5 років тюрми з трирічним іспитовим терміном через вбивство з необережності.

Трагедія сталась в липні цього року, ‒ пише ВолиньPost.

Трагедія сталась в липні цього року. Тоді учасник АТО йшов вулицею та раптово знепритомнів, а коли прийшов до тями, то зрозумів, що перебуває в невідомій квартирі. В помешканні побачив компанію чоловіків, які розпивали алкогольні напої, та зрозумів, що зникла його сумка.

Коли ж, зі слів автовця, він почав з’ясовувати, де його речі, то почув, що отримає їх лише за «могорич». Він погодився, пішов у магазин, де придбав спиртне та продукти. Однак, навіть після цього захмелілий господар кватири не хотів повертати викрадену сумку або хоча б документи, які були в ній.

Тоді розлючений боєць почав гамселити п’яного. Він завдав кривднику всього 4 удари, однак вони настільки сильними, що після бійки чоловіка госпіталізували одразу до реанімаційного відділення Ковельської ЦРЛ.

Через кілька днів постраждалий помер, а проти дебошира відкрили кримінальне провадження.

У суді він повністю визнав свою вину та переконував, що він не хотів смерті постраждалого. Та додав, що всі витрати, пов’язані з його похованням, взяв на себе.

Зауважимо, що в ході судового розгляду справи надійшло кілька заяв від сусідів обвинуваченого та його бойових побратимів, з якими він разом брав участь у бойових діях в зоні АТО. Усі ці люди поручились за підсудного та просили суворо його не карати.

Відтак, Ковельський міськрайонний суд призначив обвинуваченому покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак з трирічним іспитовим строком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus