USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинську спортшколу перетворюють на благодійний фонд

14 Березня 2014 13:26
Хто має стати керівником Вищої школи спортивної майстерності вирішували в обласній раді. Суперечки точилися протягом години під час другого пленарного засідання 24 позачергової сесії облради сьогодні, 14 березня.

У сесійній залі депутати розглядали, чи варто продовжити контракт з Миколою Зайченком, як керівником ВШСМ. Проектом рішення пропонувалося продовжити контракт на рік, але рішення таки й не прийняли. Річ у тім, що до голови облради надійшли кілька листів від волиських тренерів, які не підтримують кандидатуру Миколи Зайченка.

Як з’ясувалося, вони пропонують, щоб ВШСМ очолив попередній керівник Петро Чикида.

Начальник управляння молоді та спорту Волинської ОДА Галина Карнаухова зазначила, що ці два керівники вже кілька років сваряться між собою. Утім, показники їх діяльності практично ідентичні. «Не краще і не гірше» порівняла вона роботу Миколи Зайченка з управлінською діяльністю Петра Чикиди. Інша річ – школу перетворюють на «благодійний фонд», щоб залишити тренерів, які прийняті на роботу, групи «натягують».

«Обидві сторони є винні. Бо школа вищої спортивної майстерності – не благодійний фонд, де є тренери і їм хтось щось зобов’язаний. Якщо в кінці року група розпадається, то щоб зберегти місце тренеру групи переформатовують. На мою думку, вони мають змінити концепцію роботи. Якщо неефективно працюють одні тренери, то треба набирати інших, кращих», - зауважила чиновник.

Депутатам запропонували здійснити фінансову перевірку, а тоді або продовжувати контракт, або шукати іншу людину. Утім, цю пропозицію депутати не підтримали. Пропонували також «розвести по різних кутках» Чикиду з Зайченком, а на посаду керівника ВШСМ призначити зовсім іншу людину.

Після годинної перепалки, депутати так і не прийшли до єдиного висновку. І не прийняли рішення продовжити трудовий контракт із Миколою Зайченком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus