USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських дітей навчили рятувати життя. ФОТО

14 Червня 2013 10:22
Дітей на Волині навчали правилам безпеки та надання першої медичної допомоги.

Про це повідомили у ДСНС у Волинській області.

Так, захід під назвою «Безпека у житті» відбувся 12 червня в актовому залі Маяківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів – лінгвістичний ліцей».

Організатори дійства - рятувальники, представники Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства спільно з освітянами та волонтерами. Захід відбувся у рамках реалізації проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку» по Програмі транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки».

Вихованцям школи-інтернату працівники управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області прочитали навчальну лекцію «Правила безпеки влітку», розповіли як поводитись у разі виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, особливу увагу звернули на безпеку під час літнього відпочинку.



Молодь навчили, яких реанімаційних заходів із рятування життя непритомної людини потрібно застосовувати, завдяки спеціальному комп’ютеризованому манекені. Загалом приблизно двісті дітей успішно виконали комплекс дій «штучне дихання та непрямий масаж серця».


Також школярам продемонстрували відеоролики соціального спрямування «Відповідальність рятує життя», навчальні фільми «Небезпечні знахідки», «Рятівники» та роздали листівки з правилами безпеки на воді, правилами пожежної безпеки в дома, порядком дій при пожежі, правилами поведінки у лісі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus