USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Волинським рятувальникам передали у Луцьку 5 новеньких авто. Фото

27 Грудня 2019 13:02
Чотири нові пожежні автоцистерни, спеціальну аварійно-рятувальну машину, сучасний захисний одяг та обладнання отримали підрозділи пожежно-рятувальної служби Волині напередодні новорічно-різдвяних свят.

Передача відбулася управлінні ДСНС України у Волинській області 27 грудня.

Так, пожежні автоцистерни передані двом підрозділам ДСНС у Луцьку, а саме – 1-ій та 25-ій Державним пожежно-рятувальним частинам. Також новенькі автоцистерни отримали 4-та ДПРЧ Ковеля та 5-та ДПРЧ Нововолинська. Окрім того, до 19-ї ДПРЧ Ковеля буде спрямована спеціальна аварійна-рятувальна машина легкого типу САРМ-Л.
Відзначимо, що спеціальна аварійно-рятувальна частина на базі FORDRANGER призначена для забезпечення дій рятувальників під час проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків ДТП, заходів щодо пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги.
Новенькі пожежні автомобілі, вартість одного з яких становить від 4 до 5 мільйонів гривень, рятувальникам передавав начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, який наголосив, що завдяки цим автомобілям матеріально-технічна база підрозділів значно оновилася.

«За останні чотири роки ми отримали 16 автомобілів, а саме п’ятитонних автоцистерн. Вони повністю укомплектовані сучасним обладнанням. На цей момент ми повністю укомплектували новими автомобілями Луцьк – 4 автомобілі, Ковель – 3 автомобілі, Нововолинськ – 2 автомобілі. Зараз ми оновлюємо автомобільний парк Любешева, Ратна, Каменя-Каширського, Маневичів. Раніше оновили в Любомлі, Шацьку та Горохові», – зазначив Володимир Грушовінчук.
Також він відзначив, що нові автомобілі значно кращі від старих, зокрема місткість цистерни складає 5 тонн, а це в два рази більше, тож тепер пожежу можна ліквідувати одним автомобілем без стороннього вододжерела.

Потому відбулася передача ключів від червоних красунь, відтак рятувальники вирушили на них до своїх пожежно-рятувальних підрозділів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ототак Показати IP 27 Грудня 2019 15:15
О Грушовінчуку нову автівочку підігнали :)
777 Показати IP 27 Грудня 2019 17:07
а где наш автопром,кразы где?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus