USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський ліцей намагався закупити рибу на 1,3 млн у фірми, яка не має навіть холодильників

21 Жовтня 2020 12:25
Волинський ліцей уклав договір про постачання риби на суму 1,3 млн грн із підприємством, яке не не підтвердило наявності достатньої кількості продукції та холодильного обладнання для її зберігання.

Господарський суд Волинської області задовольнив позов Луцької місцевої прокуратури області в інтересах держави в особі Західного офісу Держаудитслужби до Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та господарського товариства й визнав недійсними результати торгів та договір на поставку продуктів харчування для учнів ліцею на суму понад 1,3 млн гривень, інформують у пресслужбі прокуратури.

Прокурори з'ясували, що навчальний заклад за наслідками проведення закупівлі уклав із суб’єктом господарювання договір поставки риби для дітей.

Водночас, під час проведення торгів тендерний комітет безпідставно відхилив пропозицію іншого учасника, яка на понад 335 тис. грн була дешевшою від пропозиції переможця, що суперечить вимогам Закону України "Про публічні закупівлі" та призвело б до нераціонального та неефективного використання бюджетних коштів.

Окрім того, тендерна пропозиція переможця торгів не відповідала умовам тендерної документації, адже підприємство не підтвердило наявності достатньої кількості продукції та холодильного обладнання для її зберігання.

Втрутившись у ситуацію, у суді прокурори домоглися визнання результатів торгів і договору поставки недійсними та попередили таким чином незаконне витрачання бюджетних коштів на закупівлю продуктів харчування для дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
777 Показати IP 21 Жовтня 2020 12:36
А зачем холодильники? Бюджетные бабки и без них в кармане не испортятся....
Всезнайко Показати IP 21 Жовтня 2020 13:29
Ти бачиш, "патріот" Боснюк хотів заробити на дітях...
)))))) Показати IP 21 Жовтня 2020 13:44
Дивно що він взагалі хотів ЗАКУПИТИ.... Бо за все платіть батьки чиї діти навчаються там...
55 Показати IP 24 Жовтня 2020 14:45
Мільйони Боснюка вам і не снились і це не просто слова. Патріотизм тепер криша для злодюжництва иа корупції. Всіх все влаштовує, вчасно дав кому треба і так в геометричній прогресії, живи собі жодних проблем. Дочка і зять в сбу працюють, а так Боснюк скромний директор ліцею, статки як в бізнесмена, але ж хіба не можна робити бізнес на державних коштах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus