USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинський медик отримав звання «Заслужений лікар України». Фото

18 Червня 2021 23:25
Сьогодні, 18 червня 2021 року, Президент України Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня медичного працівника України в Києві вручив посвідчення до почесного звання «Заслужений лікар України» волинському лікарю Геруку Миколі Григоровичу.

Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

Микола Герук очолює одне із відділеннь комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради.

Клопотання про присвоєння державного звання «Заслужений лікар України» перед Главою держави, порушив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, враховуючи високі трудові досягнення, професійну майстерність та значні успіхи у медичній практиці лікаря з багаторічним стажем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людмила Мартинюк Показати IP 11 Липня 2021 22:02
Прекрасна людина і високопрофесійний лікар. Многая літа!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus