USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинський облавтодор відсудив у підприємства 100 тисяч за роботи

20 Квітня 2020 11:20
Волинський облавтодор стягнув з ТОВ «Волинь-Зерно-Продукт» майже 103 тисячі гривень заборгованості за влаштування бетонного покриття на зерноскладі.

Про це йдеться у рішенні Господарського суду Волинської області.

Так, позивач ДП «Волинський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» звернувся до суду з позовом про стягнення з відповідача ТОВ «Волинь-Зерно-Продукт» 102 тисячі 861 гривню, з яких 95 тисяч 917 гривень заборгованості по оплаті за виконані роботи, 3 тисячі 932 гривні інфляційних втрат, 3 тисячі 11 гривень – 3% річних.

В обгрунтування позовних вимог позивач посилається на неналежне виконання відповідачем взятих на себе зобов`язань згідно умов договору в частині оплати коштів за виконані роботи.

Суд встановив, що між ДП «Волинський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» (підрядник) та ТОВ «Волинь-Зерно-Продукт» (замовник) було укладено договір з облаштування бетонного покриття зерноскладу на вулиці Мамсурова в Луцьку.

На виконання умов договору в грудні 2018 року позивач виконав для відповідача роботи на загальну суму 95 тисяч 917 гривень, що підтверджується актом приймання виконаних будівельних робіт та довідкою про вартість виконаних будівельних робіт та витрати. Акт приймання виконаних будівельних робіт та довідка про вартість підписані сторонами та скріплені їх печатками без зауважень та заперечень.

На день вирішення спору відповідачем виконані роботи не оплачені, в суді не оспорені, а тому вимога позивача про стягнення заборгованості на суму 95 тисяч 917 гривень є підставною та підлягає до задоволення.

Відтак суд задовольнив позов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus