USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волинський підліток через забавку потрапив до реанімації

20 Жовтня 2008 16:50
Хлопець випав із задніх дверей володимир-волинського автобуса із власної вини. Про це заявив начальник територіального управління Головавтотрансінспекції у Волинській області Володимир Степанов під час наради щодо питань організації пасажирських перевезень у області, - повідомляє 20 жовтня репортер «Волинських Новин».
За його словами, 14-річний житель села Микитичі попри перестороги пасажирів добрався до дверей та самовільно відчинив їх. Про це навіть свідчить той факт, що автобус ані рушав, ані прибував до зупинки.
Також, як зазначив Володимир Степанов, у автобусі було багато вільного місця, оскільки в ньому перебувало 37 пасажирів, хоча той розрахований на 43. «Пасажири відводили його від дверей, але хлопець не послухався», - розповів начальник територіального управління Головавтотрансінспекції у Волинській області.
Довідково:
16 жовтня близько 15.00 14-річний житель села Микитичі з тілесними ушкодженнями потрапив у приймальне відділення Володимир-Волинської центральної районної лікарні.
За інформацією сайту УМВС України у Волинській області, тілесні ушкодження підліток отримав внаслідок падіння на проїжджу частину дороги із задніх дверей рейсового автобуса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus