USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Волинян» викликали до збірних

14 Березня 2011 16:53
П’ятеро гравців луцької «Волині» отримали виклики до збірних України.
Одразу двоє лучан – захисник Богдан Бутко та нападник Володимир Лисенко – у складі молодіжної збірної з 24 по 28 березня візьмуть участь у міжнародному турнірі у Данії, де суперниками нашої національної команди стануть збірні Данії та Ісландії, - повідомляє сайт ФК «Волинь».
А форвард Євген Павлов разом зі збірною U-20 24 і 27 березня візьме участь у товариських матчах проти команд Хорватії та Сербії.
Півзахисник Сергій Подригуля у складі збірної U-19 зіграє в контрольних поєдинках проти однолітків з Бельгії та Німеччини.
А ще один півзахисник Віталій Приндета разом зі збірною U-17 років відбуде до Чорногорії, де в місті Подгориця 15 та 17 березня українська команда зіграє товариські матчі з командою господарів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus