USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка виграла в лотерею 270 тисяч гривень

7 Квітня 2010 15:34
Мешканка села Доротище Волинської області Олена Приступа стала переможницею суботнього розіграшу лотереї «ХТО ТАМ» від оператора державних лотерей «М.С.Л.» і власницею головного призу – квартири (грошовий еквівалент – 270000 гривень).

Про це повідомили у прес-службі оператора держаних лотерей М.С.Л.
Історія останнього розіграшу надзвичайно цікава. Пані Олена вірить, що отримати головний приз державної лотереї напередодні найсвітлішого християнського свята їй допомогла віра й молитва. Адже за неї молилися рідні, знайомі і майже все село. Навіть сидячи у студії, вона весь час про себе читала «Отче наш…». Олена має двох діток 14 і 16 років. Саме заради них вона й грає в лотерею, оскільки вважає за необхідне забезпечити їхнє майбутнє.
Виграш пані Олена вирішила взяти грошима. А витратити їх вони із чоловіком планують на будівництво другого поверху власної домівки. Адже діти підростають, ще декілька років і створять власні сім’ї. До того ж незабаром знадобляться гроші на навчання. Фаворитка долі мріє, що заживуть усі разом великою дружною родиною.
Олена зізналася, що вона – не єдиний «азартний» член родини. Уся сім’я грає в лотереї. Жінка полюбляє «ХТО ТАМ», чоловік уподобав «Лото-Забаву», а діти чекають виграшів від обох батьків.
Окрім гри в лотерею, пані Олена має ще одне велике захоплення – свій вільний час вона присвячує художній вишивці. Жінка майстерно вишиває сорочки, рушники й скатертини, створює власні орнаменти та ретельно вивчає українські традиційні й народні візерунки.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» бажає переможниці благополуччя, родинного затишку й творчої наснаги та вітає усіх гравців з Великодніми святами, зичить віри у власну вдачу та дедалі більше виграшів!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
mrtime Показати IP 7 Квітня 2010 17:39
я себе представляю сколько людей взяв паяльники и/или другие реквизиты для пыток поехали в село "Доротище Волинської області" :)
Evil Показати IP 7 Квітня 2010 20:17
Лоханулася переможниця...так спалитися для бажаючих поживитися грошенятами.
SPIKER Показати IP 8 Квітня 2010 00:42
скоро кримінальна хроніка поповниться новим абзацем,трапилось цими днями...типу прикре самогубство...
Ангел Показати IP 8 Квітня 2010 11:42
М-да....ЖАБА - велика штука!!!!
маруся Показати IP 8 Квітня 2010 19:22
Мені шкода жінку,певне вона не читає кримінальних нотаток. проте, це не жаба, це жаль, що такі речі можуть статися...Хоча , певно, це все розиграш...
Вадим Показати IP 9 Квітня 2010 17:05
Але вже лапухі! Вона ж гроші не під подушкою триматиме))) Жінка молодець. хай їй щастить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus