USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка здобула «золоту» медаль з велоспорту

27 Вересня 2011 11:13
Із 22 по 25 вересня в місті Донецьку проходив чемпіонат України з велосипедного спорту (маунтенбайк) крос-кантрі на малому крузі – вихованка волинської велошколи виборола перемогу серед однолітків.
Про це повідомив навчально-спортивний відділ Волинської школи вищої спортивної майстерності.
Отож, «золоту» медаль серед дівчат завоювала на цих змаганнях учениця Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, представниця спортивного товариства «Динамо» Діана Гордіюк. Спортсменка навчається в луцькій ЗОШ № 7.
Водночас, на змаганнях четверте місце серед жінок посіла Марта Терещук – кандидат національної збірної команди України, студентка інституту фізичної культури та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Тренуються спортсменки під керівництвом Заслуженого тренера України Ковальова В.С. та тренера Матвійчук В.В.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus