USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни допомогли затримати серійного грабіжника жінок. ФОТО

7 Травня 2013 18:46
Небайдужі мешканці Нововолинська допомогли правоохоронцям упіймати «на гарячому» під час скоєння пограбування 26-річного мешканця Володимира-Волинського.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Молодик на маршрутному таксі приїхав до сусіднього міста Нововолинськ. Надвечір спритник на зупинці громадського транспорту зухвало зірвав у жінки з вуха золоту сережку і почав утікати.
Свідками злочину стали Володимир та Руслан. Оскільки на вулиці було ще видно (близько 19:00), хлопці почали переслідувати зловмисника. Однак він устиг забігти у маршрутне таксі міжміського сполучення, яке саме від’їжджало. Опинившись у салоні, він попросив водія не зупинятися: пояснив, що наздоганяють хулігани, які хочуть його побити.

На щастя, в автобусі перебував оперуповноважений Нововолинського міськвідділу УМВС Валерій Вавілов. Міліціонер відразу запідозрив щось нехороше і, представившись, попросив водія зупинити транспорт. Після цього власним паском зв’язав зловмисника.

Після затримання міліціонер зателефонував до чергової частини міського відділу і повідомив про ситуацію. З’ясувалося, що за декілька хвилин до цього у міліцію із заявою про пограбування звернулася сама постраждала. Наразі у справі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Молодика у минулому вже притягували до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Грабіжника наразі утримують під вартою. У справі триває досудове розслідування. Спритник може потрапити за ґрати на строк від чотирьох до шести років.

А за допомогу у затриманні зловмисника начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук вручив Валерію Вавілову премію, а чоловікам – годинники із гравіюванням «За охорону громадського порядку»:
«Ви допомогли працівникові міліції затримати серійного злочинця, котрий уже зізнався у скоєнні шести аналогічних злочинів. Дякую вам за принципову громадянську позицію, небайдужість та принциповість», - додав він.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus