USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волиняни систематично підробляють документи для пільгового проїзду

15 Січня 2013 17:52
Підроблені посвідчення інвалідів пред’являють волиняни, аби проїхати в транспорті на пільгових умовах.

Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

Так, у дизель-поїзді сполученням «Ізов –Ковель» працівники транспортної міліції затримали 45- річну мешканку Волинської області, яка для безкоштовного проїзду пред’явила посвідчення інваліда 3 групи з явними ознаками підробки.

Зокрема в електропоїзді сполученням «Здолбунів-Ковель» правоохоронці виявили 52–річного мешканця лучанина, який для безкоштовного проїзду пред’явив посвідчення інваліда 2 групи. документ виявився недійсним.

Порушників притягнули до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ирен Показати IP 16 Січня 2013 10:36
Це робиться постійно,фальшиві інваліди не тільки мають посвідчення такі, а й пенсії одержують у нас пенсії по інвалідності,одержують ті,хто заплатив бабло, а дійсно хворі їх не мають.Це вже нашесть давно,ніхто ж не перевіряє їх, а вони всі працюють на роботах,себе нормально почувають і сміються з хворих.Без руки людині групи не дали, бо вона виросте вже, а тим хто заплатив грошенят,будь ласка, хоч першу, вчираючу.Хто вже навеже там лад у цій медицині,певно ніхто.
сонечко Показати IP 16 Січня 2013 15:28
Ви, ірен, непевно, екстрасенс. Глянули на людину - і вже знаєте здорова вона чи хвора. у мене на весіллі теж моя тітка була, інвалід ІІ групи, сміялася, веселилася, а через тиждень померла. Гарно виглядала, не скажеш, що хвора.Треба обєктивно коментувати. А працювати інваліди мусять, бо ціни на ліки ви бачили? Тьотя також працювала до останнього дня. Їй було 40 років. Це щоб не казали що сильно стара.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus