USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин мало не розстріляв своїх знайомих в кафе

8 Лютого 2013 16:32
Мешканець Волині отримав два роки іспитового терміну за те, що мало не розстріляв своїх знайомих.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, в одному із закладів Любомля відпочивала компанія молодиків разом зі своїми дружинами. До них приєднався п’яний товариш і почав нецензурно лаятися на адресу жінок. Чоловіки зробили йому зауваження, однак він на це не зважав. Згодом кривдник разом із ще одним хлопцем із компанії вийшли на вулицю «поговорити». У результаті між ними виникла суперечка, гість отримав стусанів.

Зухвалець вирішив такого не вибачати і миттю побіг до свого автомобіля, дістав пістолет і почав стріляти: спочатку у бік кафе, а потім у людей. В результаті троє осіб отримали вогнепальні поранення.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, поранення трьох осіб за ступенем тяжкості належать до легких тілесних ушкоджень. Судово-балістична експертиза показала, що пістолет «ПМ – Т», яким зловмисник заподіяв поранення, є вогнепальною зброєю, переробленою для стрільби патронами несмертельної дії.

Відносно зловмисника порушили кримінальну справу - хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї.

Любомльський районний суд Волинської області, взявши до уваги те, що зловмисник відшкодував постраждалим кошти, витрачені на лікування, та раніше у поле зору працівників міліції не потрапляв, присудив йому чотири роки позбавлення волі із дворічним іспитовим терміном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
я Показати IP 8 Лютого 2013 22:01
вот и разреши придуркам оружие...
вас до я Показати IP 9 Лютого 2013 16:13
горілка й пиво роблять диво. Смиолянець загнався
Ольга Показати IP 10 Лютого 2013 10:24
А дуже недобре,що його не посадили- це може бути поганим уроком для інших таких придупрків, таких , як він .Самі бачите, як зараз молодь випиває, гуляє, озвіріли вже до такої межі, що стріляють за справедливе зауваження нормальних людей, які прийшли відпочити, а не напитися.Страшно зараз куди не будь вийти, де поруч сидять малолетки, чи не дай Боже, одній,зустріти їх ввечері.Ідуть обкурені, чи п"яні зрозуміти не можливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus