USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин повісився із власної волі

18 Вересня 2010 12:34
У Горохівському районі на Волині наклав на себе руки 58-річний Сергій Вірун.
Мешканець села Буркачі пішов із життя близько полудня минулого вівторка. Про це розповів заступник начальника Горохівського райвідділу внутрішніх справ майор міліції Володимир Веремчук, пише 18 вересня «Волинь-нова».
За його словами, уся сім'я того дня працювала на городі. Ніяких конфліктів, які могли б спровокувати трагедію, не виникало. Але на якийсь час чоловік відлучився від родини. Коли його син вийшов на вуличку, що веде до будинку, то під металевою аркою для винограду побачив страшну картину – повішеного батька.
За життя Сергій Вірун був знаний в селі як хороший електрик, і коли виникали у когось проблеми з електроприладами, люди звертались до нього за допомогою. Однак постійного місця роботи останнім часом чоловік не мав.
Члени сім'ї нерідко чули від нього, що скоро піде із цього світу услід за двоюрідним братом, який кілька років тому теж закінчив життя самогубством. Чомусь ніхто тим словам серйозного значення не надавав...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus