USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин відпрацює побиття рідної матері

20 Червня 2013 07:00
Мешканця Волині, який у запалі суперечки із сестрою підняв руку на рідну матір, покарав суд. Чоловіку доведеться провести 200 годин на громадських роботах.

Так ухвалив Апеляційний суд Волинської області.

Конфлікт стався торік у жовтні. У запалі суперечки із сестрою мешканець Волині вдарив у груди рідну матір. У результаті в неї констатували легкі тілесні ушкодження. Вироком Ковельського міськрайонного суду чоловіка визнали у злочині, передбаченим частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України, та призначили йому покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.

Однак засуджений подав апеляцію на цей вирок. Мовляв, суд не встановив, чи справді матір отримала тілесні ушкодження від його дій. Але його твердження спростували покази свідків та постраждалої. Тому матір чоловіка та представниця прокуратури Ольга Плечій заперечували проти задоволення апеляційної скарги засудженого.

Отож, Апеляційний суд лишив вирок суду першої інстанції у силі. Ухвала набрала законної сили з моменту проголошення, але може бути оскаржена в касаційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus