USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянина, який прикувався до лави у центрі Львова, відпустили. ФОТО

7 Серпня 2009 10:25
Мешканця міста Камінь-Каширський Волинської області Володимира Богуту, який прикувався до лави у центрі Львова, вимагаючи зустрічі з боксером Віталієм Кличком та об’єктивного розслідування смерті свого сина у Трускавці, попередили про відповідальність за адміністративне порушення і відпустили додому. Про це повідомляють «Волинські Новини».
«Якби не втрутився адвокат, мене би там затовкли», – розповів чоловік про своє перебування у Галицькому райвідділі міліції Львова.
Він повідомив, що за рішенням судді Галицького районного суду Львова його відпустили, попередивши про покарання за адміністративне порушення.
Зараз Володимир Богута має намір повернутися додому та продовжити боротися за справедливість, однак вже в іншій формі, – повідомляє ЗІК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus