USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

ВООЗ: Коронавірус міг виникнути в Китаї на 2 місяці раніше, ніж це було підтверджено

11 Лютого 2021 08:58
Дослідження експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я повідомляють про те, що коронавірус міг виникнути на два місяці раніше, ніж це було офіційно підтверджено китайською владою.

Про це інформує ТСН з посиланням на The Wall Street Journal.

Міжнародна група фахівців ВООЗ майже місяць працювала в китайському місті Ухань, де вперше був виявлений коронавірус, щоб виявити джерела його походження.

При цьому вони не виключають, що понад 90 осіб в Китаї були госпіталізовані з симптомами коронавірусу ще за два місяці до 8 грудня 2019 року, коли був виявлений перший пацієнт з COVID-19.

ВООЗ запропонувала китайській владі перевірити зразки крові у місцевого населення, щоб підтвердити або спростувати свою теорію, але вона поки не дала на це дозволу.

У відповідь китайські експерти запевняють, що немає ніяких доказів того, що вірус з’явився до грудня 2019 року.

Раніше в США заявили про «підставі вважати», що китайські дослідники з Уханьского інституту вірусології (WIV) заразилися коронавірусною інфекцією за кілька місяців до початку пандемії COVID-19. Зазначалося, що Інститут вірусології Ухань займається секретними дослідженнями, зокрема експериментами на лабораторних тварин, в інтересах китайських військових мінімум з 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вірус Показати IP 11 Лютого 2021 10:44
Теж мені новина, запитайте наших робітників в Дойчландії, хай згадають, я їх ще всіх в жовтні-листопаді кошмарив...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus