USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ворскла» зіграла краще у багатьох компонентах», – Кварцяний

11 Вересня 2016 23:33
Головний тренер луцької «Волині дав прес-конференцію після поразки від «Ворскли»

Сьогодні, 11 вересня, у Полтаві «Ворскла», в рамках сьомого туру «Ліги Парі-Матч» переграла луцьку «Волинь». Після гри з полтавськими журналістами поспілкувався наставник лучан Віталій Кварцяний.

«Ми програли через те, що багато футбольних компонентів у нас гірші, ніж у „Ворскли“. Нам не вистачило сили духу і характеру, але кращих футболістів у нас немає. У Полтаві більш досвідчені виконавці, які серйозно грають у єдиноборствах. Результат абсолютно закономірний»

«Ми збиралися обіграти „Ворсклу“ за рахунок ігрової дисципліни. Якщо ми не будемо грати організовано нічого не вийде. Наш гравець Шаповал вже не вперше порушує ігрову дисципліну. Сьогодні захисники двічі неправильно розташувалися і ми пропустили два голи. Як наслідок порушення дисципліни — поразка. Ми занадто захоплювалися пасами назад.»

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОРСКЛА» – «ВОЛИНЬ»: 2 – 1

«Можу поставити плюс Дудіку. Він зіграв нестандартно. З нього може вийти класний футболст»

— Віталію Володимировичу, нещодавно УПЛ підписала договір з компанією «Federbet», яка займається виявленням договірних матчів. Для того щоб компанія моніторила чемпіонат України була потрібна згода всіх клубів Прем’єр-Ліги. За інформацію українських ЗМІ угода зірвалася через незгоду «Олімпіка» і «Волині». Запитання до вас як до президента клубу, чим викликаний такий крок і чи не зашкодить це українському футболу?

— Якщо чесно, я від вас про це вперше чую. В мої функціональні обов’язки входить лише футбольна робота в клубі. Я завжди виступав за будь-які навіть найжорсткіші міри направлені проти нечесної гри. Я казав футболістам, якщо щось таке надумаєте, попередьте, підкиньте записку, я не прийду на стадіон. Зараз ця проблема вдарила по українському футболі. Я знаю, що і в Полтаві не все чисто, особливо в матчах U-19 та дубля. Найстрашніне, що ця зараза вражає молодь і юні футболісти починають відчувати те, чого не можна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
12-34 Показати IP 13 Вересня 2016 11:17
Бла-бла-бла. Результатів за 20 років "0".
Результат до 12-34 Показати IP 13 Вересня 2016 16:01
...чемпiони Украiни 1989р.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus