USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вперше на Волині – «Пісні, народжені в АТО»

13 Лютого 2017 16:39
У Любомлі вперше на Волині відбудеться фестиваль «Пісні, народжені в АТО». Подібний захід організують 18-го лютого, інформує КОРДОН.

Вокалісти є авторами пісень, учасниками АТО або волонтерами. Своєю творчістю свого часу на полі битви надихали наших військовослужбовців, аби ті на передових позиціях не втрачали бойового духу.

Прибуде на Любомльщину виконати свій репертуар й Вова Гейзер – автор офіційного гімну АТО (пісні «Браття Українці»), лідер та засновник українського гурту «ШАБЛЯ».

Організовують подію підполковник Збройних сил України Валерій Глушук – уродженець Любомля, поет, учасник АТО, а також Любомльська громадська організація ветеранів та учасників АТО «Миротворець».

«Стартував фестиваль в Дніпрі. Тепер він мандрує містами країни, побував у Миколаєві, Полтаві, Києві тощо. Завжди відкриваю концерт своєю піснею. На Волині вирішили його провести вперше саме в Любомлі, моєму рідному місті. Буду радий побачити якомога більшу кількість земляків», – розповів Валерій Глушук, який уже випустив 6 власних альбомів та 2 збірки віршів.

Захід розпочнеться о 16.00 в актовому залі Любомльського професійного ліцею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(розформ) Показати IP 13 Лютого 2017 20:02
Один із них у Квасилові їх співав з ргд-5

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus