USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Вперше у світі зафіксували факт передачі коронавірусу від тварини до людини, – ЗМІ

20 Травня 2020 08:14
Працівник спеціалізованої ферми в нідерландській провінції Брабант заразився новим типом коронавірусу COVID-19 від норки.

Як пише ТСН, про це повідомляє ABC News із посиланням на міністра сільського господарства Нідерландів Каролу Схаутен.

За даними видання, про перший у світі відомий випадок передачі нового коронавірусу від тварини до людини посадовиця повідомила в листі до парламенту.

Читати ще: Голод через пандемію COVID-19 може зачепити чверть мільярда людей, – ООН

Зазначається, що міністерка нібито визнала хибність своїх тверджень про те, що, хоча чотирилапі можуть інфікуватися від людей, самі тварини передавати вірус можуть лише один одному. Водночас міністерка додала, що Нідерландський інститут громадського здоров'я як і раніше оцінює шанс передачі нової інфекції від тварин як мінімальний.

Про стан інфікованого працівника не повідомляється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нострадамус Показати IP 20 Травня 2020 08:42
Четвертий раз вперше. Вiд летучоi мишi, вiд киць, вiд собаки, тепер вiд норки... Чи людина посадовець це особливий вид людини? Жесть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus