USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Встановлюють причини смертельної ДТП у Нововолинську

20 Червня 2017 12:39
Слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області проводять досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди в Нововолинську, в якій загинула людина.

У суботу, 17 червня, на вулиці Дорошенка автомобіль «Mitsubishi Galant», за кермом якого перебував 33-річний житель Нововолинська, на швидкості злетів у кювет і перевернувся.

Ймовірно, водій не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням транспортним засобом, внаслідок чого автомобіль з’їхав із проїзної частини дороги.

Пасажир загинув на місці пригоди, водія госпіталізували.

34-річний пасажир, житель Іваничівського району, загинув на місці ДТП. Водія госпіталізували в центральну міську лікарню. В нього, зокрема, виявили відкритий перелом кісток носа та кульшового суглобу.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus