USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вулиця Лесі Українки перетворилась у галерею просто неба

24 Серпня 2017 17:57
Сьогодні, у День Незалежності України, та завтра, на День міста Луцька, вулиця Лесі Українки «перетвориться» у галерею просто неба.

Саме тут, на одній із центральних вулиць Луцька, представлено портрети видатних особистостей з історії Луцька, також діє «Сад скульптур» Почесного громадянина міста Луцька Миколи Голованя, творчий доробок презентують художники, музиканти.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Також на вулиці Лесі Українки відбулась акція «Луцьк кольоровий», до якої мали нагоду долучитись діти та дорослі.
На «Мистецьку вулицю» завітали виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук та депутати міської ради. Вони зустрілися з Почесним громадянином міста Луцька Миколою Голованем, який розповів про свій «Сад скульптур» - виставку, яка зараз представлена на вулиці Лесі Українки, а надалі скульптури будуть експонуватися по всьому місту.

Ярмарок народних ремесел, що традиційно відбувався на вул. Лесі Українки, цьогоріч організовано на Замковій площі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Серпня 2017 15:57
Добре що не всі каштани і липи "приговорили", хоч трохи зелень і тінь є. Саме там проводять видовища(старій ділянці), а не на оновлений вулиці Лесі Українки. Як небагато для піару потрібно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus