USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Виборчком Туреччини оголосив про перемогу Ердогана

25 Червня 2018 08:15
Глава Вищої виборчої комісії Туреччини Сади Гювен заявив про те, що чинний президент країни Реджеп Тайіп Ердоган набрав абсолютну більшість голосів на дострокових президентських виборах за підсумками обробки 97,7% виборчих бюлетенів, повідомляє Anadolu.

За словами Гювена, на цей момент опрацьовано 97,7% бюлетенів. Глава ЦВК зазначив, що ще необроблені бюлетені вже ніяк не зможуть вплинути на підсумки виборів. Таким чином, він по суті визнав перемогу Ердогана на виборах.

Також Сади Гювен заявив, що в ході дострокових парламентських виборів п'ять політичних партій подолали 10-відсотковий бар'єр і будуть представлені у вищому законодавчому органі країни. Він уточнив, що мова йде про Партію справедливості і розвитку, Партії націоналістичного руху, Народно-республіканської партії, Партії демократії народів і Доброю партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus