USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Вибух авто в Києві: поранено нардепа Мосійчука, охоронець загинув

25 Жовтня 2017 23:08
У Києві ввечері 25 жовтня в результаті вибуху автомобіля по вулиці Міцкевича в Солом'янському районі стався вибух автомобіля, в результаті чого поранення отримав народний депутат (РП) Ігор Мосійчук.

Про це повідомляє Новое Время.

Прес-служба парламентарія вже заявила, що інцидент був замахом на Мосійчука. Він живий, його відправили до лікарні. Разом з тим з'явилась інформація, що охоронець Мосійчука отримав смертельні поранення.

"На виході з телеканалу Еспресо, коли він виходив з будівлі, стався направлений вибух", - повідомили в нардепа.

Вибух прогримів біля будівлі телеканалу Еспрессо, звідки і виходив Мосійчук. Видання опублікувало кілька фото з місця подій. При цьому повідомляється, що в результаті вибуху є поранені.

Поліція Києва повідомила, що в результаті вибуху постраждали двоє осіб. Попередньо підірвали мотоцикл, проте на опублікованих знімках видно і потерпілий автомобіль. Також стало відомо, що під час вибуху був поранені політолог Віталій Бала. Телеканал уточнив, що всього постраждало 5 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АНАТОЛЬ_ Показати IP 25 Жовтня 2017 23:54
Боженько ти мій! Я просто в шоці!
Жора до АНАТОЛЬ_ Показати IP 26 Жовтня 2017 08:00
так сі вона і буде! вони мали шанс!
НЕЙТРАЛ Показати IP 26 Жовтня 2017 01:33
анатоль у тебя какая роль в этих чатах.
Дмитро Показати IP 26 Жовтня 2017 02:04
Вже загрались до ручки, це ж якщо я не помиляюсь той Мусійчук, якого взяли на хабарі, ця влада і решта наближених вже взагалі не перед чим не зупиняється тільки би підняти свій авторитет, а от водія чи охоронця справді шкода, коли вже наш Народ зрозуміє, що не РФ-ворог, а ті хто зараз при владі
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 26 Жовтня 2017 02:45
БАНДА РОБИТЬ ВСЕ ЩО ХОЧЕ ЛИШЕ ТОМУ ЩО НЕМА ПОРЯДКУ НИДЕ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus