USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Викладачів СНУ привітали із Днем працівників освіти. ФОТО

5 Жовтня 2012 17:12
Викладачів Східноукраїнського національного університету імені Лесі Українки привітали із прийдешнім професійним святом.

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти, який в Україні святкують в першу неділю жовтня, відбулися 5 жовтня.

На захід завітав майже весь викладацький склад, студенти та адміністрація вишу. Окрім того, привітати освітян прийшли представники влади.





Тож, першим привітальне слово виголосив ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан. Він також відзначив викладачів вишу нагородами.



До привітань приєднався голова наглядової ради університету Ігор Палиця. «Щоб все погане забувалося, а прекрасне ставилося як критерій для наступного року. Щоб ви були задоволені своєю роботою, щоб зарплати, рівень життя потрошечки почали підійматися», ‒ побажав він освітянам.

Окрім того, голова наглядової ради СНУ вручив студентам вишу іменні стипендії.




Одна із студенток інституту економіки та менеджменту вишу, яка також отримала іменну стипендію, Олена Градова від імені усіх вихованців СНУ подякувала Ігорю Палиці «за можливість відчути підтримку і нагороду за наукову діяльність», яку студенти здійснюють під час навчання в університеті.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк побажав колективу університету успіху в роботі. «Відкривається, напевне, нова сторінка в історії університету. Східноєвропейський, уже тепер, університет обов’язково буде мати своє місце серед провідних вузів України, Центральної, Східної Європи. Зміна статусу дає можливість зробити досить потужний крок вперед. Це – нова організація навчального процесу, це – інфраструктура, це – знову ж таки можливість бути конкурентним», ‒ зазначив він.

Луцький міський голова Микола Романюк також привітав педагогів СНУ. На його думку, професія працівника освіти – одна з найважливіших у суспільстві. «Все те, що ви вкладаєте в дітей, щоб воно вам поверталося сторицею», ‒ побажав освітянам луцький мер.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Виборець Показати IP 5 Жовтня 2012 17:54
Даешь Палицю на Президента...
дідо Показати IP 5 Жовтня 2012 18:29
Як себе люблять.
meri Показати IP 7 Жовтня 2012 17:53
Палиця людина діла, а не слова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus