USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Роналду захоче стати українцем»: Дзідзьо підкорив мережу виконанням гімну на матчі Україна-Литва

12 Жовтня 2019 22:24
Виконання Дзідзьо гімну перед матчем між збірними України і Литви в Харкові підірвало мережу. НВ зібрав найцікавіші коментарі соцмереж щодо виступу співака.

У п’ятницю, 11 жовтня збірна України переграла команду Литви з рахунком 2: 0 в домашньому поєдинку відбору на Євро-2020.

Традиційне виконання національного гімну на цей раз довірили співакові Дзідзьо. Попри те, що він співає зовсім в іншому жанрі і стилі, як показує реакція соцмереж, гімн йому вдалося виконати разюче добре.
Дехто писав, що «Роналду захоче стати українцем» через таке виконання гімну перед матчем.


Прокоментували виконання також відомі українці. Так, журналістка Лариса Івшина написала, що «з таким виконанням легше вигравати».


Також похвалив Дзідзьо і український політик В’ячеслав Кириленко.


«Ярмола стоїть, а щелепа Ярмоли висить - „хренассе Дзідзьо валить“», — сказав відомий український автогонник Олексій Мочанов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 13 Жовтня 2019 15:01
Дійсно круто!!! і виконавець,і трибуни ,і сама гра!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus