USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Виконком взяв низку лучан на квартирний облік для отримання державного житла

6 Листопада 2019 13:58
Черга на отримання державного житла, квартирний облік військових та програма співфінансування придбання житла для учасників бойових дій: рішення щодо квартирного обліку громадян ухвалили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 листопада.

Члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради для отримання державного житла громадян: Віктора Свирида, Вікторію Бондарчук, Віту Ольховську, Юрія Драннікова, Миколу Піхоцького, Андрія Русенка, Михайла Марчука, Юрія Рудницького та Юрія Сидорука (внутрішньо переміщена особа з числа учасників бойових дій).

Також затвердили рішення житлової комісії військової частини А0959 про взяття на квартирний облік військовослужбовців: Віктора Подольського, Андрія Хамаздіра, Костянтина Костюка, Олександра Нагорного, Олега Мельникова, Миколу Сьомку, Ліну Сімаченко, Анатолія Манилюка, Артема Орлика, Сергія Тихонюка, Романа Корнілова, Юрія Довгорука, Андрія Цибульського, Олега Бондаренка, Олександра Залізка та Антона Генова.

В Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017–2019 роки включили: Дмитра Нетичука, Андрія Цвека, Романа Сая, Юрія Драннікова, Миколу Піхоцького та Юрія Рудницького.

У зв’язку з визначенням суми співфінансування та отриманням коштів на придбання житла відповідно до Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017–2019 роки виключили зі списку учасників Програми: Романа Шемедюка, Анатолія Савчука та Василя Панасюка.

Включили в склад сім’ї на отримання державного житла Наталії Приходько її дочок – Владиславу Приходько та Вероніку Приходько (на квартирному обліку для отримання державного житла Приходько Н.В. перебуває у загальній черзі з 30.12.2014, у пільговій черзі з 07.12.2016 та у списку осіб, які мають право на позачергове отримання житла, з 29.08.2019).

Включили в склад сім’ї на отримання державного житла Світлани Ярмошук її сина – Марка Ярмошука (на квартирному обліку для отримання державного житла Ярмошук С.С. перебуває у загальній та пільговій чергах з 10.04.2019) та врахували пільгу на отримання житла.

Поновили з дати попереднього перебування на квартирному обліку для отримання державного житла на загальних підставах Аллу Придаток з 24.07.1989.

У зв’язку з отриманням грошової компенсації за належне військовослужбовцям та членам їх сімей житло від Міністерства оборони України, зняли з квартирного обліку Володимира Чухрая (на квартирному обліку для отримання державного житла Чухрай В.А. перебуває у загальній черзі з 24.12.2010).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До міської ради Показати IP 6 Листопада 2019 14:44
Чому засекречені списки людей, які стоять на черзі за програмою 50 на 50? Чом не можна онлайн слідкувати за тим як рухається черга? На сайті списки які не оновлюються 3 роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus